Çeşit çeşit bira, çeşit çeşit yemek! Biz bayıldık bu mekana. Hiçbir yerde görmediğimiz yemeklerle dolu bir menü. Tekrar tekrar gelip hepsini denemek istiyorum. Ellerinize sağlık, güler yüzünüze de :)
Zahterli patates👍köz salata ve iç pilav nefis.Ev yapımı hardalla birlikte sundukları ciğer ezme hafif ve çok kezzetli👌Sakin keyifli ve rahat bir atmosferle birleşince yemek şölene dönüşüyor👏
Buradaki herşey doğal.yemeğin yanında gelen kendi yapım ekmeklerinden, ayranlarına kadar herşey harika. Yemekler hem çok sağlıklı, hem acayip lezzetli!! Beşiktaş'ın böyle gurme bir yere ihtiyacı vardı
Tarhanalı hamsisi ve mercimekli kibbesiyle bizi bağlayan; terası ve müzikleriyle güzel zamanlar yaşadığımız fevkalade bir yer Gastra. Yemekleri de çalışanları da çok sevdik herkese teşekkürler. :')
Başarı ablanın sıcacık içtenliği Derin Abinin güzel salatası Olcayın komik anılarıyla sıcacık bir yer. Müzikleriyle atmosferiyle sarıp sarmalayan menüsüyle eşsiz bir mekan❤️
Narenciyeli tavuk ve hibes soslu salata çok lezzetli. Sessiz sakin güzel dekore edilmiş bir yer. Yemekleri çok başarılı. Fiyatlar da fena degil, narenciyeli tavuk 20 TL mesela.
🔟✨💫💫👌👍👏 herşey mükemmel,aç gidilmeli,tavsiyelere uyulup lezzet fırtınası yaşanmalı,güleryüzlü personeli ve işletmecileri ile müdavimi olacağınız bir mekan,müzikleri yormuyor.
Narenciyeli tavuk ve patates kızartması yemiştim. İkisi de çok lezzetliydi. Şefin kendisinin servisi yapması da güzeldi. Ancak garsonlar çok tecrübesiz ve kötüydü. Yemekleri bilmiyorlardı.
Kendi yapım peynirleri güzeldi, zahterli patates ise inanılmaz yağlı. Palamutlu pita, sokakta satılan balık ekmekten daha vasattı. Yorumları okuyup büyük beklentiyle gelmiştim, karşılayamadı maalesef.
3 kalem siparişin ikisini unutmak?? Yarım saat boyunca lütfedip gelip masaya ucundan bir kere baksanız da olurdu. Ayrıca menüdeki Efes 50'liği 3. keredir göremiyorum. Satmayacaksanız niye yazıyor?