PxPixel

Kolej Universiti Poly-Tech MARA (KUPTM)

大学大学の技術科棟
Cheras, Ampang
保存
共有
  • Qishin T.
    "Though the college has its own wifi (wifi), you need to get permission 1st."(4 つの Tips)
    Syafiqah K.
    "Kena tahu (豆腐), @syafiqahk_ ada 2 1/2 tahun dekat sini,..."(2 つの Tips)
99 件のTipとレビュー
絞り込み:
  • 教室
  • レバー
  • wifi
  • おもちゃ
  • 活気がある
ここにTipを残すにはログインしてください。

並べ替え:
  • 最近
  • 人気
  • Huzaifa J.
    Huzaifa Jofri8月 15
    ここに100回以上来ました
    Shit happens everyday, but don’t forget to smile
  • Azwan A.
    Azwan Azman6月 26
    ここに100回以上来ました
    Banyak belen hahaha
  • baiihaqii ✌
    baiihaqii ✌10月 18, 2016
    Jalan berlubang, berlecak dan berdebu itu biasa
  • Alea S.
    Alea S4月 12, 2016
    ここに50回以上来ました
    Kat sini ada gadis cantik. Dan semestinya gadis itu adalah saya 😚😘
  • Fad Isman🦁
    Fad Isman🦁3月 22, 2016
    ここに100回以上来ました
    Kaki tweet? @fadisman_ | Kaki instagram? @fadisman_ :D
  • Ah K.
    Ah Kay3月 2, 2016
    ここに100回以上来ました
    Nah download https://play.google.com/store/apps/details?id=ahkay13.lah
  • Alea S.
    Alea S10月 15, 2015
    ここに50回以上来ました
    Hi saya disini !
  • Kai L.
    Kai Lim10月 27, 2014
    Pandan Jaya H5 apartment Special renovate to 5R2B fully Furnish. RM1300 monthly so each room are only RM 260! Walking Distance to Pandan Jaya LRT and nearby all facilities. Contact Kai @ 0162212580
  • Haqimi I.
    Haqimi Iskandar10月 16, 2014
    ここに5回以上来ました
    Antara tempat paling best untuk 'membuang'
  • Zana J.
    Zana Je9月 26, 2014
    Cuty2 kena gak g kolej adoi
  • wan.
    wan.9月 24, 2014
    ここに100回以上来ました
    The food, the students, the environment, the college, the lecturers. Everything is good. JK
  • Mohd N.
    Mohd Nurzahid9月 2, 2014
    ここに50回以上来ました
    zzzzzzzzzzz
  • Nazim R.
    Nazim Razak8月 14, 2014
    ここに50回以上来ました
    Kelas kelassssss kelassssss
  • Syakirah I.
    Syakirah Ismail8月 11, 2014
    ここに10回以上来ました
    Hr class 😩
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron7月 9, 2014
    ここに25回以上来ました
    Hai abang abang sado. Diksyaff tergoda nyahhhh
  • Ina F.
    Ina Farina7月 2, 2014
    ここに50回以上来ました
    Mmg ske dtg kelas pas 2 tnggu lec x msk2...hmm
  • Ikhwan D.
    Ikhwan Dzaraly5月 20, 2014
    ここに25回以上来ました
    Pondan kat sini pakai legging
  • aizuddin a.
    aizuddin asyraf5月 20, 2014
    ここに100回以上来ました
    Jangan lupa makan nasik!!
  • Oi M.
    Oi Mirza4月 23, 2014
    ここに50回以上来ました
    Maxis line in a picture
  • AdzLyn A.
    AdzLyn AdzLand4月 23, 2014
    ここに10回以上来ました
    Tempat bertapa 3 tahun lepas
  • Hanief Z.
    Hanief Zanial3月 25, 2014
    lets be closer..at me on wechat.. ssid_ks
  • Hanief Z.
    Hanief Zanial3月 25, 2014
    lepak di sofa level 3..nyaman..hahaha
  • Athikah L.
    Athikah Latif2月 26, 2014
    ここに10回以上来ました
    There’s a good wifi connection and soft couch at level 3. But beware of geeks. hahahaha
  • Faz
    Faz2月 25, 2014
    ここに100回以上来ました
    Class gelap. Lampu rosak 😢
  • Fad Isman🦁
    Fad Isman🦁2月 19, 2014
    ここに100回以上来ました
    Kaki tweet? @zulfadhli | Kaki instagram? @zulfadhliisman :D
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron2月 17, 2014
    ここに25回以上来ました
    Pernah kena saman dgn pakcik guard? Ayokkkkk
  • Oi M.
    Oi Mirza1月 30, 2014
    ここに50回以上来ました
    Go to level 3 for a great wifi and sofa.
  • Oi M.
    Oi Mirza1月 30, 2014
    ここに50回以上来ました
    Looking for a cheap but delicious lunch? Beli air tin di vending machine in the college for Rm1, then beli nasi lauk di gerai-gerai tertentu di tepi kolej. Total Rm4 and below. Happy hunting!
  • Eira C.
    Eira Cullen1月 27, 2014
    ここに10回以上来ました
    pak guard bajet handsome -_-
  • Ajai M.
    Ajai Moon1月 27, 2014
    ここに100回以上来ました
    Dah ada coolblog, bende shubhah yang digilai ramai kecuali aku. Esok lusa mungkin akan ada pizza hut. MekD bagai. Semua adalah untuk kepuasan pelajar, dari duit pelajar kepada pelajar.
  • Oi M.
    Oi Mirza1月 21, 2014
    ここに50回以上来ました
    Kepada freshy like me, if you're going to level 2 menggunakan tangga, be aware sebab before you reach that level, ada surau perempuan di belah kiri, so jangan masuk unless you're a muslimah.
  • Jojoi
    Jojoi1月 15, 2014
    ここに25回以上来ました
    Sem2 ku bermula
  • Rafsan Jani M.
    Rafsan Jani Mohd12月 31, 2013
    ここに100回以上来ました
    Dah jumpa jodoh belum dekat sini? Kalau belum, mention dkt twitter. @syaffk
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron12月 31, 2013
    ここに25回以上来ました
    Nak berjaya belajar babe. Bukan check in lepas tu usha belen
  • Ajai M.
    Ajai Moon12月 6, 2013
    ここに100回以上来ました
    Bila cuti semester, rindu kelas, bila dah mula kelas, rindu nak cuti. Mana satu yang dimahukan?
  • Kaww M.
    Kaww Milo Ice12月 3, 2013
    ここに10回以上来ました
    U lah sangatttt, hahha
  • Rafsan Jani M.
    Rafsan Jani Mohd11月 28, 2013
    ここに100回以上来ました
    Andai kata nak berjaya, belajar. Bukan check in je.
  • Watie Z.
    Watie Zahari11月 27, 2013
    Di sini .... nk kelik dohhhh
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron11月 20, 2013
    ここに25回以上来ました
    percaya cakap saya, hantu dan kolej ni tak dpt dipisahkan, jangan lupa @syafiqahk_ ada untuk menemani anda
  • Amir A.
    Amir Asyraf11月 20, 2013
    ここに100回以上来ました
    Orang leave tip, dia nak leave tip jugak.
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron11月 20, 2013
    ここに25回以上来ました
    Hai, jangan risau kalau takde awek menemani anda, @syafiqahk_ kan ada
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron11月 19, 2013
    ここに25回以上来ました
    Tak ramai pun pakwe sado dekat sini, harapkan rafsan jani dgn amir assyraf je
  • Amir A.
    Amir Asyraf11月 19, 2013
    ここに100回以上来ました
    Belen bersepah bagai tiada penghujungnya
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron11月 18, 2013
    ここに25回以上来ました
    Kena tahu, @syafiqahk_ ada 2 1/2 tahun dekat sini, jom follow dia untuk masa masa indah awak di sini
  • Adiebss
    Adiebss11月 15, 2013
    ここに100回以上来ました
    Jom tweet? @Adiebss
  • aizuddin a.
    aizuddin asyraf11月 14, 2013
    ここに100回以上来ました
    Follow @aizasy di twitter untuk menceriakan hari-hari anda
  • aizuddin a.
    aizuddin asyraf11月 14, 2013
    ここに100回以上来ました
    Universiti paling power dalam dunia..engkorang ape tahu
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron11月 10, 2013
    ここに25回以上来ました
    Lupa lak dah jadi budak U
  • aa6my ..
    aa6my .11月 6, 2013
    ここに10回以上来ました
    Hmmm. Noob
  • Fitrah K.
    Fitrah Kasih10月 3, 2013
    ここに100回以上来ました
    Ada orang letak bbm dekat tips haha 😱😂😂😂
1,233枚の写真

関連する検索

  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang photos
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang location
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang address
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang
  • bilik mpp,kolej poly tech mara kuala lumpur ampang
  • bilik mppkolej poly tech mara kuala lumpur ampang
  • ibu pejabat kolej poly tech mara ampang
  • kolej poly tech mara ampang
  • kolej poly- tech mara ampang
  • kolej poly-tech m.a.r.a (gmi) ampang
  • kolej poly-tech mara ampang
  • kolej poly-tech mara kuala lumpur ampang
  • kolej poly-tech mara, kl ampang
  • kolej polytech m.a.r.a gmi ampang
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) cheras ampang

Foursquare © 2018  Lovingly made in NYC, SF & Chicago