PxPixel
Endless Love このまま側にいて

Endless Love このまま側にいて

Facebook

Hiker🏔🎒🔭🔦 ,natures lover🌎🌍🏞🏝🏜

Puchong New Village, Selangor, Malaysia
  • 110 Tip
  • 1,276 フォロワー
  • 1,637 フォロー中
  • 3 個のリスト
Endless Loveさんのリスト in すべての都市
  • Petaling Jaya
  • Kuala Lumpur
  • Shah Alam
  • Klang
  • Bangi
  • Gurun
  • Cyberjaya
  • Putrajaya
  • Jerantut
  • すべての都市
Endless Loveさんのお気に入りの街
Petaling Jaya
6 Tips
Kuala Lumpur
5 Tips
Shah Alam
5 Tips
Klang
3 Tips
Bangi
2 Tips
Gurun
2 Tips
Cyberjaya
1 Tip
Putrajaya
1 Tip
Jerantut
1 Tip
もっと読み込む
もっと読み込む
Endless Love このまま側にいて
48 更新されたスポット
48スポット Bazaar Ramadhan Kampung Baru, Dynasty Dragon Seafood Restaurant Sdn Bhd, Rumah Api Tanjung Tuan, Warung Mak Jah Briyani を含む
Endless Love このまま側にいて
71 更新されたスポット
71スポット Nyamok terbaik dr ladang, Pondok Kecilku...., Mama Rose wth bougeat of roses, Broken heart Theraphy room を含む
    Endless Loveさんの最近のTip
    保存
    ""365 hari..owhh Zubaidahhh...hahahaaa :p"
    文化センター
    · マレーシア
    保存
    "Kdg2 kita bkwan,tbe2 rs sunyi tbe2 RINDU x semena-mena,walhal kita saling x mngenali,bgitu complexnye hati kitakan?Smpai tak tahu apa yg sllu tjadi tp ble saling sepi akn trtnya dia remove aku ke?Hehe"
    文化センター
    · マレーシア
    保存
    "I got calling from stalker today who asking me hello ni kat Kuantan ke?"don't u treat me like a child I always got that poor call like that,if u call just wnt 2 hear my voice just tell me im ok lol!:p"
    ゲームセンター
    · マレーシア
    保存
    ""Tak ada ape yg mnarik ttg hidup saya, tak ada cerita nak dikhbarkan, saya biasa2 senang jadi diri sendiri seadanya,Saya tak ada langsung kawan baik sekadar kawan di online dari latar yg berbeza!""
    ゲームセンター
    · マレーシア
    保存
    ""Satu x pnh brkurang tp lbih dr apapun!senyumlah duhai hati yg penat,sibuklah dgn apapun jgn prnh abaikan dirimu,hya kerana rutinmu!aku x prnh lupa!Ukirkan senyum yg manis wahai hati kcil yg bduka!""
    市区町村
    · マレーシア
    保存
    "See me at my IG : ENNAROSEMIRACLE soundtracking : ennarose"
    市区町村
    · マレーシア