Çağlayan Mahallesi Lara Caddesi No:317/1 (Lara Caddesi), Antalya, MURATPAŞA
メイハネ · 2個のヒントとレビュー
Samet: Öncelikle mekanın ambiyansı çok güzel. Harika zeytinyağlıların olduğu muhteşem bir Ege restoranı, yemek çeşitliliği çok fazla, lezzet çok iyi! Ve Cemal Kaya çok iyi bir çalışan! Tavsiye ederim.
Güzeloba, Lara Cd. Yavuz Apartmanı D:389/E (Yavuz Apartmanı), アンタルヤ, アンタルヤ県
寿司屋 · Güzeloba · 136個のヒントとレビュー
Samet: Keşke teppenyaki’yi de faaliyete geçirseler. Yeni dekorasyon harika olmuş. Çalışanlar ilgili, ürünler çok lezzetli. Özellikle dynamite ve philadelphia. Miso çorbasını da öneririm.
Samet: Çok lezzetli çorbaları ve un helvası olan çarşı içinde uğrak bir esnaf çorbacısı. Uzun yillardir faaliyetteler, özellikle helvayi deneyimleyiniz.
Samet: Yemekler, tatlılar harika, hepsi ev yapimi. Haftasonu yapilan piyano ve keman dinletisini cok beğendim. İşleten aile çok şirin ve muhabbetli. Muhakkak uğrayın.