Ihlara vadisi donusu foursquare den bakarak gittigimiz bir yer. Esnaf lokantasi ama cocukla da rahat ettik, yedigim en basarili adana ve kuzu sis. Salata ikrami ve nezaket on numara, tavsiye ederim
Yemekler güzeldi, fiyatlar uygun 4 kişilik yemek 70-80 tl ve doyurucu:) kuzu Eti yumuşak ve güzel adana yağlı değil ve lezzetliydi. Salatabulgurpilavıikramları da lezzetli
Adana kebabı inanılmaz güzel. Hatta Adana'da bile bu kadar lezetlisini bulamazsınız. Normalde koyun yoğurdu hiç sevmem ama koyun yoğurdu da çok lezzetli. Nuri Ustanın oğlu Murat Usta çok ilgili.
Minik ama mükemmel bir yer. ilgi alaka üst seviyede ve gerçekten yediğim en iyi adanaydı.benim gibi şehirdışından gelenler adanalı nuri usta diye sorun :) .ön yargılı gidip 10puan verdiğim tek yer.
Adana kebabını gidip tatma imkanı buldum ve çok beğendim. Koyun yoğurdu da mükemmel.salaş bir mekan Bu hizmetşık bir restorant da yapılsa hesap bol sıfırlı olur ;)
Tadı damağımızda kalan bu lezzeti bize yaşatan Adanali Nuri ustaya ve bizi her seferinde samimiyeti ve içtenliğiyle mahçup eden Murat'a teşekkür ederiz.
Aksaraya burada yemek icin girdik. Yemekler cok lezzetliydi, fiyatlar cok uygundu ve en guzeli de calisanlar ilgiliydi.ikramlara bayildik. Salas bir mekan ama her olumlu tavsiyeyi hakediyor